petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Igrači Miovenia nastavljaju sa protestima!?

Finansijski problemi kod Mioveni-a i dalje nisu rešeni. U meču sa FCSB igrači nisu izlazili na teren 5 minuta, a početak meča je odložen i time su skrenuli pažnju na trenutnu situaciju. Protest je nastavljen na utakmici sa UTA Arad-om u Kupu, kada su nakon startnog zvižduka igrači ostali nepomični na terenu 5 sekundi.

Izjava igrača: „Ima neizmirenih plata. Teško nam je! Imamo još šanse da ostvarimo opstanak, ali prvo se ova situacija mora rešiti. Praznici dolaze…“

Dorinel Oancea (19/0 D) je suspendovan zbog nagomilavanja žutih kartona.

Sa druge strane, Arges je minimalnim rezultatom izgubio od Craiove 1948 u prethodnom kolu. Ali generalno gledano, u poslednje vreme Arges igra znatno bolje. Zauzimaju 11. poziciju i žele da se uključe u borbi za playoff. Bergodi je na konferenciji za novinare pohvalio svoje igrače i istakao da njegov tim mora da bude ofanzivniji kako bi dobili rezultate.

Sve u svemu, Mioveni je generalno u dosta teškoj finansijskoj situaciji, od neisplaćenih plata igračima, pa sve do neplaćenih računa za  komunalije. Sa druge strane, Arges želi da se pridruži ekipama koje se nalaze u gornjem delu tabele, a za takav poduhvat potrebna je pobeda u ovom meču. Moja prognoza biće I1v1 (1.70) (pobeda domaćina na poluvremenu ili na kraju meča) kao „sigurnija“ varijanta, kao i na manji ulog 1 (2.00) Soccer. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje