utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indian Vels – Predlozi za klađenje

Pored premum predloga ima još dosta toga na tapetu za danas. U ovom članku proanaliziraćemo još nekoliko predloga koji bi možda mogli da donesu profit.

19:00 Kasper Rud – Kristijan Garin 19,5+ 1,65

Rud na na šljaci i Rud van iste su dva različita igrača. Norvežanin je treći teniser sveta, sve je to lepo, ali igre koje on pruža daleko su od bajnih. Uloga favorita mu baš ne leži i slabo se nalazi u tim situacijama. To pokazuju ovi rezultati. Rud je na primer izgubio u Okulendu od Đerea, bio favorit sa 1,20 kvotom. Mahač mu je u Melburnu odveo meč u peti set, isto je bio favorit sa 1,20, a u drugoj rundi je ispao od Bruksbija favorit 1,33.

Nakon toga u Akapulku Adreoci mu uzima set, ponovo Rud bio favorit sa 1,70, da bi ga kasnije dobio Taro Danijel na kvotu 1,37. Prosto, partije koje Norvežanin pruža ne opravdavaju ovaj rank.

Garin izgleda fino u Kaliforniji, jer je dobio četiri meča. Igrao je kvalifikacije, a posle toga dobio Nišioku i Galana. Ne mogu se oni porediti sa Rudom, no kako Norvežanin igra ko zna možda i mogu. Sve u svemu očekuje se dosta velika borba, jer su ovo po prirodi šljakaši i kao takvi ostavljaju 100% sebe na terenu.


22:00 Frensis Tiafo – Džejson Kubler 20,5+ 1,60

Frensis Tiafo voli veliku pozornicu, a Indijan Vels svakako to jeste. Danas igra protiv Klublera i trebalo bi da bude vatrometa. Australijanac je malo igrao ove godine, ali kada je igrao onda je igrao dobro. U Melburnu je dobio veoma rano Hačanova u žrebu i uzeo je set. Nakon toga četvrtfinale čelendžera u Manami gde je pustio domaćeg igrača da bi stigao u Dubai. Tamo je pružio sjajan otpor Feliksu Ožeuz Alijasimu koji ga dobija tek nakon tri seta.

Ovde je dobio Dimitrova i ono što raduje jeste njegov psihološki napredak. Bio je dosta bolji igrač u prvom setu, ali ga je izgubio. Nakon toga je smogao snage da kroz taj brejk ostane miran i dobije ga da bi Dimitrov posle predao.

Ovo su dva rasna servera koja vole kratke poene i uz koreknte % servisa ovo bi moralo da ode preko.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje