nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels Dan 3: Predlozi za klađenje

19:00 Tiafo – Cicipas 21,5+ 1,60

U prvoj rundi Cicipas je lako izašao na kraj sa Puijem koji je kako stvari stoje osuđen na čelendžere i neke manje ATP turnire po Francuskoj. Grk je odigrao sasvim pristojan tenis i tu nema zamerki.

Sa druge strane Tiafo je savladao našeg Lajovića poprilično lako. Po ko zna koji put Lajović propušta šansu da se „pofajta“ sa malo jačim igračem koji očigledno ne igra najbolji tenis od starta godine.

Tiafo voli veliku scenu i ovde će imati veliku podršku navijača. Zbog toga verujemo u njegov dobar pristup i ovaj meč bi zbog toga mogao biti zanimljiv.

Cicipas je ove godine bio tri puta nosilac i svaki puta je odigrao barem jedan over u prve tri runde.

22:30 Štruf – Siner 18,5+ 1,62

Siner je prema pisanjima medija „razneo“ Kokinakisa, a sve je bilo samo ne tako. Ko je gledao meč video je da je Kokinakis u prvom setu bio u apsolutnom egalu, a onda je sebi dozvolio da izgubi maltene dobijen gem.

Po pririodi Australijanac nije jak na psihološkom planu i nakon toga ga nije bilo na terenu.
Dakle, Siner nije odigrao bajno već je to bila samodestrkucija Australijanca koji samo potvđuje da je trebao da ide u manekene, a ne u tenisere.

Danas Siner ima manje više sličnog protivnikia, ali protivnika koji zna da igra protiv jakih i ne predaje se. Ne igra Siner ništa aspecijalno i Štruf ovo može da pokrije.

Siner je ove godine bio dva puta nosilac i oba puta je odigrao barem jedan over u prve tri runde.

23:30 Rubljov – Lehečka 20,5+ 1,57

Koliko je nekad neophodna sreća pokazao je meč Rubljova sa Marijem. Imali smo na tom meču over 20 gemova i sve je išlo kao podmazano. Prvi set taj brejk, dakle još dva nam falila. Mari lagano osvaja taj prvi gem, a onda u sledećem servis gemu gubi isti, a da je imao 30-0 i do kraja meča ne osvaja gem. Opklada je bila void, ali jasan pokazatelj koliko je sreća bitan faktor.

Pisali smo o Rubljovu milion puta. Jako zahvalan za iznenađenja od ovih većih favorita. Sklon oscilacijama, česti emotivni ispadi i to utiče na ishod meča. Lehečka bi mogao ovo da zakomplikuje.

Rubljov je ove godine bio pet puta nosilac i na svih pet turnira je odigrao barem jedan over u prve tri runde.

02:00 Zverev – Griekspor 21,5+ 1,60

Još jedna u nizu nesretnih opklada bio je meč Zvereva protiv Okonela. I tu smo imali over. Okonel je napravio brejk u pravom trenutku, imao servis za prolaz, a onda je uspeo da izgubi gem bez da je osvojio poen i opklada je stala na margini.

Apsolutno sve što je bilo napisano viđeno je na meču. Zverev se nudio, davao brejk šanse, ali ih Okonel nije iskoristio. Slično kao i Rubljov i Zverev igra sa velikim oscilacijama koje su sada možemo reći i konstanta u njegovoj igri.

Talon igra ove godine veoma dobar tenis i uz neke dobre servise može ovo da zakomplikuje.

Zverev je ove godine bio tri puta nosilac i na sva tri turnira je odigrao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje