petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels – Predlog za klađenje – Petak 8. Oktobar

Pošto je Roozenkrac ispoštovao maksimalno i na kraju pobedio, što smo najavljivali u Premiumu da je moguće, okrećemo se Indijan Velsu.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Egor Gerasimov i Kristofer Eubanks. Kladionice su ovde postavile egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Pogrešno ako nas pitate. Ovde su kvote egal samo iz razloga što je Eubanks domaći. Kada kažemo domaći mislimo da je tu iz Kalifornije, što je veoma blizu mesta igranja.

Mnogi kladioničari greše sa Indijan Velsom i forsiraju servere. Ovaj turnir se igra bukvalno u pustinji. Uglavnom je veoma sunčano, a podloga je baš spora. Ovaj bedon je najsporiji beton na ATP turu, i nije slučajno da se posle ovog turnira igrači sele na šljaku.

Zašto je to bitno? Bitno je iz razloga što sve u igri Eubanksa zavisi od servira. Ukoliko mu bar malo upasivite servis on je u velikom problemu. Veoma je slab u razmenama, bekend katastrofa i tu će Gerasimov biti u problemu.

Drugo, Eubanks u karijeri ima samo tri meča u glavnom žrebu nekog od mastersa i sva tri puta je poražen. Dobijali su ga igrači poput Ramkumara Ramanatana, Damira Džumhura i Majkla Moa. Složićete se da to nisu neka imena.

Nije ni Gerasimov ništa bolji sa skorom na mastersima, ali je nesumnjivo kopmletniji igrač, što bi ovde moglo biti od presudnog značaja. Uzdamo se u njegovu bolju igru u polju i po ovoj kvoti zaista vredi probati sa njim.

Predlog za klađenje: Pobeda Gerasimova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje