ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels – Predlozi za klađenje

21:30 Kovačević – Žang 2 1.60

Kladionice iz nekog razloga mnogo potcenjuju igrače koji dolaze iz Kine. Ok, dugo Kinezi nisu imali neko respektabilno ime u tenisu. Joč Li Na nije bilo nikog iz te države, ali polako ali sigurno Kinezi krče put i na ATP sceni. Jedan od tih igrača kojeg svakako treba pratiti je Žižen Žang. Zang igra veoma dobar tenis ove godine i što je najbitnije ima neku konstantu. Nije to bljesak na jednom turniru, već kontinuirano krči svoj put.

Ove godine je igrao maltene na svim jakim turnirima. Australijan open, drugo kolo gubi od Umbera. Nakon toga Marsej četvrtfinale gubi od Hačanova , ali mu kida set. Roterdam prva runde poraz od Sevčenka koji je igrao dobro, ponovo u tri seta. Duha drugo kolo gubi od Monfisa na jednu loptu. Inace, Gael je taj turnir posle osvojio.

Sve u svemu mnogo bolja igra nego što to rezultati prikazuju. Sto se Kovačevića tiče sve što radi radi u Americi. Ništa specijalno nema u vezi njega. Čak i taj servis u koji se on mnogo pouzda ga prodaje , a na ovom inače sporom betonu i taj servis nije tako veliko oružje.

Zang je svakako kompletniji igrač i na osnovu viđenog do sada, po nama je i bolji.

23:00 Marožan – Jari 22.5+

Kada je Jari akter meča onda je sve jasno kao dan. Bez obzira da li bio veliki favorit, ili autsajder uvek treba probati sa gemovima. Ove godine Jari je odigrao 12 mečeva i na 11 je viđen barem jedan produžen set.

Jako dobar servis i agresivna igra na isti, ali isto tako loš ritern. Treba mu mnogo šansi da napravi brejk i zato su njegovi mečevi uglavnom tesni i neizvesni.

Jari se vratio tamo gde mu je i mesto, no i dalje nije toliko dobar da bi bio ovako veliki favorit. Marožan ume da bude nezgodan i može ovo da zakomplikuje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje