subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Inter uverava Lukakua obećanjima za budućnost

Direktori Intera održali su razgovore sa Romeluom Lukakuom kako bi mu dali garancije za budućnost. Obećali su mu da će Ashraf Hakimi biti jedini ključni igrač u timu koji će se prodati, izvestila je Gazeta dello Sport.

Lukaku je bio iznenađen odlaskom Antonija Contea, a finansijska situacija u klubu naterala je igrače da se zabrinu za budućnost. Očekuje se da će Nerazzurri narednih dana najaviti svog novog trenera, koji će najverovatnije biti Simone Inzaghi.

Inter treba da proda Hakimija da bi uravnotežio svoje finansije. Bivši igrač Real Madrida blizu je transfera u Pari Sen Žermen. Italijanski šampioni će verovatno prodati druge igrače, ali oni nisu ključni za Inzaghijev projekat.

Nikolo Barela i Lukaku su nedodirljivi, a Alessandro Bastoni je nedavno produžio ugovor sa klubom. Marcelo Brozović i Christian Eriksen mogu da koriste novog trenera. Ivan Perišić, Andrea Ranokia i Aleksandar Kolarov mogu da odu sa odgovarajućom ponudom. Budućnost Milana Škrinjara zavisi od toga koje mu ponude dolaze.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje