subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ispao još jedan favorit u Indijan Velsu

Nastavlja se osipanje favorita na mastersu u Indijan Velsu. Nakon ispadanja Aleksandera Zvereva i Danila Medvedeva ispao je Stefanos Cicipas. Kreator tog iznenađenje bio je domaći teniser Dženson Bruksbi koji je savladao Cicipasa rezultatom 2:1, po setovima 1:6 6:3 6:2.

Veliko iznenađenje bez ikakve sumnje posebno ako se uzmu u obzir dešavanja u prvom setu. U prvom setu Cicipas je apsolutno dominirao i sa dva brejka bez problema osvojio prvi set sa 6:1.

Start drugog seta kreće sjajno za Bruksbija, brejkom u drugom gemu. Mladi Amerikanac se od tog trenutka konsolidovao i stečenu prednost čuvao do kraja seta.

Tokom drugog seta pojavljivala se nervoza u igri Cicipasa. Grk nije više bio dominantan i sada je igrao protiv protivnika koji ima samopouzdanja. Bruksbi je leteo po terenu i furioznom igrom treći set otvorio sa četiri vezana gema. Cicipas je spasavao čast da ne igubi set sa 6:0, jer je Bruksbi u jednom gemu imao čak sedam brejk lopti koje je Cicipas spasio, ali nije bio ni blizu povratka u meč.

Bruksbi se tako plasirao u četvrto kolo gde ga čeka Britanac Kameron Nori.

Ostali rezultati:

Siner – Bonci 7:6 (7:5) 3:6 6:4
Nori – Basilašvili 3:6 6:3 6:1
Kirjos – Rud 6:4 6:4
Opelka – Šapovalov 6:7 (4:7) 6:4 6:4
Nadal – Evans 7:5 6:3


Autor fotografije: Peter Staples

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje