petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Italija vs. Srbija: Belinelli vs Bogdan

Od 20:30 odigraće se poslednji četvrtfinalni duel na Evrobasketu u kom će se sastati Italija i Srbija.

Srbija je na prošlom evropskom takmičenju lako izašla na kraj sa azzurima i trijumfovala 101-82. Tada je Teodosić bio najefikasniji u sprskoj reprezentaciji, dok je italijane predvodio Gentile. Oba igrača se ne nalaze na ovom takmičenju, a neki drugi momci vode svoje ekipe. Poslednja utakmica između ove 2 ekipe odigrana je na Akropolis kupu 23. avgusta ove godine kada je takođe Srbija trijumfovala.

Selektor srpske reprezentacije Aleksandar Đorđević je izjavio pred meč: Znamo svi koliko je ova utakmica teška i značajna. Spremni smo, mislim da znamo način na koji moramo da igramo sa Italijom. To mora da bude dobra fizička borba, izuzetna koncentracija, da im ne dajemo njihove „samo noge na zemlji pa trojka“ šuteve. Izuzetno su raspoložena šuterska ekipa sa liderima Belinelijem i Datomeom, koji imaju NBA iskustvo. Oni su njihova najveća prednost. Međutim, imaju i plejmejkera na poziciji četvorke Melija, preko koga mnogo toga rešavaju. Postoje određene stvari oko kojih moramo da vodimo računa – rekao je Đorđević. – Ipak, ovo su utakmice u kojima ćemo, ako budemo vodili računa o svakom detalju protivnika, zaboraviti naše stvari. Moramo da verujemo u sebe, da budemo hrabri, jedinstveni, da izađemo na teren kao ekipa i da pružimo sve od sebe. 

Kvota na trijmf favorita u ovom meču iznosi 1.37 u kladionici Maxbet. Mislite li da može doći do eventualnog iznenađenja (3.55)?

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje