četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijan „okačio kopačke o klin“

Iskusni italijanski fudbaler – Đampaolo Pacini saopštio je sportskoj javnosti sa prestaje sa profesionalnim igranjem fudbala.

36-godišnji golgeter je tako nakon 17 godina seniorske karijere odlučio da „okači kopačke o klin“.

„Zdravo fudbalu..Prošlo je više od 30 godina otkako smo se upoznali ..Prvi put sam držao loptu u rukama i od tada mi je postala „nerazdvojni prijatelj“.Bio sam dete poput mnogih drugi, sa životom preda mnom i hiljadama snova u fioci koji su se nadali da će jednog dana postati fudbaler Serije A. Gledao sam velike šampione na TV-u i s njima sam sanjao da nosim plavu košulju nacionalnog tima, magiju stadiona punih navijača i Lige šampiona. Ali nikada nisam mislio da će jednog dana sve ovo postati stvarnost i da ću zahvaljujući vama moći da živim toliko emocija. To dete je postepeno odrastalo i zahvaljujući vama ostvarilo je sve svoje snove jedan po jedan i znate šta vam kažem, „sve je bilo još neverovatnije nego što sam zamišljao! Bila je luda vožnja“, poručio je Pacini putem Instagrama.

Seniorsku karijeru počeo je 2003. godine i nastupao je za ekipe – Atalante, Fiorentine, Sampdorije, Intera, Milana, Levantea, Verone.

Dres reprezentacije Italije nosio je u periodu od 2009. do 2012. godine, kada je na 25 odigranih utakmica postigao i četiri pogodaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje