subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivana najavila kraj

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović Vuleta, održala je konferenciju za novinare nakon povratka sa Svetskog prvenstva koje se održavalo u Budimpešti gde je ona osvojila zlatnu medalju.

Ivana je do zlata došla skokom od 7.14m čime je postavila i novi državni rekord.

Ivana je osvajanjem zlatne medalje objedinila dve titule. Sada u svojim vitrinama ima i zlato sa evropskog i sa svetskog prvenstva, a ostaje samo jedna nedosanjana, još uvek, želja, a to je zlatno sa Olimpijade.

Ivana je najavila da će učestvovati na Olimpijadi i da će ići na zlato, a ujedno Olimpijske igre u Parizu će joj biti i poslednje takmičenje u karijeri, jer je najavila da se nakon Olimpijade povlači.

Ja sam na medalju ponosna, jer je stigla u pravom trenutku, način na koji sam je osvojila, doživela, mislim da bi bilo besmisleno da sam je osvojila pre šest ili sedam godina, nebitno. Jednostavno na takav način, pričam o mojim godinama, mislim da su moje godine moja prednost i jednostavno to iskustvo koje imam ne može da se meri ni sa čim i to će do kraja moje karijere biti moje najveće oružje. Eto, ja sam s ovim zaokružila jednu priču, za dalje jedina stvar koja ostaje jeste taj Pariz i on je upitan samo ako ne budem zdrava, a u Pariz ići ću s istim ambicijama, jer to je jedina medalja koja ostaje da upotpuni kolekciju i eto, moj poslednji pozdrav. Hvala za sve ovo i bilo je prelepo”, izjavila je Vuleta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje