petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivanović: Sad sam sto odsto siguran da ćemo pobediti

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 88:80 u prvom meču finala ABA lige.

ABA liga, finale:
Partizan – Crvena zvezda 88:80
(29:21, 27:15, 17:25, 15:19)

(4) AdmiralBet ABA League 2022/23, Finals R1 match: Partizan Mozzart Bet – Crvena zvezda Meridianbet – YouTube

Dva potpuno različita poluvremena, ispostaviće se da je izuzetno loša odbrana crveno-belih u prvom poluvremenu i čak 56 primljenih poena koštala naš tim šanse da dođe do potpunog preokreta iako su crveno-beli pretili i imali šansu u finišu utakmice.

Partizan je tako uspeo da odbrani domaći teren u prvom susretu, pošto je u pojedinim trenucima imao i 20 poena prednosti, i savlada ekipu Crvene zvezde posle velike borbe u prvoj finalnoj utakmici.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde Meridianbet bio je Ognjen Dobrić sa 17 poena,  15 je ubacio Fakundo Kampaco, 11 Petrušev, a po 10 su ubacili Ben Bentil i Nemanja Nedović.

Trener KK Crvena zvezda Meridianbet Duško Ivanović: „Partizan je igrao mnogo bolje od nas u prvom poluvremenu i sa mnogo više energije koja im je dala samopouzdanje i imali su odličan procenat šuta i veliku razliku. Bili smo blizu, falilo je snage, falilo je samopouzdanja da preokrenemo rezutlat”, rekao je Duško Ivanović i dodao:

Ništa se nije promenilo i sad sam sto odsto siguran da ćemo pobediti, ali sto odsto”, poručio je Ivanović.

Crvena zvezda: Lazarević 2, Kampaco 15, Mitrović 4, Lazić, Martin 4, Dobrić 17, Ivanović, Ilić 4, Nedović 10, Marković 3,Petrušev 11, Bentil 10;

Naredni meč se igra u četvrtak u 20 časova, na istom mestu, a Partizan ima prednost od 1-0 u finalnoj seriji. Treća utakmica u kojoj je domaćin Crvena zvezda na programu je u nedelju od 20.30 časova.


Izvor: KK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje