subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izostanci štopera najveći problem Real Madrida i Valensije!

Večeras od 22 časa i 15 minuta po našem vremenu na stadionu “Santijago Bernabeu“ u Madridu odigraće se utakmica 2. kola španske La Lige gde će se sastati madridski Real i Valensija.


Glavni trener domaće ekipe, Zinedin Zidan, za večerašnju utakmicu sa Valensijom imaće na raspolaganju samo jednog štopera i to 27-godišnjeg Nača, s’ obzirom da je kapiten Serhio Ramos (4n/0g/0a) suspendovan zbog crvenog kartona, a da su Rafael Varan (3n/0g/0a) i Hesus Valjeho ostali van protokola zbog povreda.

Takođe, na duel Valensiji neće izaći ni najveća zvezda tima, krilni napadač Kristijano Ronaldo (2n/1g/0a) koji je suspendovan zbog napada na sudiju tokom utakmice sa Barselonom.


Sa druge strane, Valensija će biti oslabljena neigranjem samo štopera Ezekijela Garaja (1n/0g/0a), koji će u narednom periodu potpisati za novi klub.


Real Madrid je u prvoj utakmici zabeležio pobedu u gostima nad ekipom Deportivo La Korunje, rezultatom 0:3, te se sada nalaze na 6. poziciji.

Valensija je sa druge strane na samom startu sezone zabeležila trijumf na svom terenu protiv ekipe Las Palmasa, rezultatom 1:0.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje