petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Izraelac ostaje u klubu

Jedna lepa vest za sve navijače Partizana.

Nekadašnji kapiten Izraelske reprezentacije, Bibars Natho, odlučio je da produži ugovor sa Partizanom do leta 2025te godine.

Natho je u Partizan došao 2019te godine i od tad je zabeležio 192 nastupa, a postigao je 58 golova i upisao 51 asistenciju. Za svo to vreme Natho je izrastao u jednog od lidera ovog tima, iako ne nosi kapitensku traku.

“Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu – mestu gde se osećam veoma lepo. Nadam se da ću nastaviti da pružam sreću svim navijačima i da ću pomoći klubu i saigračima da uradimo najbolje za naš klub.

Moja poruka navijačima je kao i uvek do sada: Partizan je najvažniji i klub je veći od bilo koga! Ono što je dobro za klub, to treba svima da nam bude najvažnije. Želim, takođe, da im kažem da sam zahvalan za svu podršku koju pružaju i da su najbolji navijači koje sam sreo. Kada su uz nas, nezaustavljivi smo, a jedan od najlepših osećaja je kada napune naš stadion i bodre nas. Obećavam im da ću dati svakog dana 100% i pokušati da ih učinim srećnim, da im dam mnogo pobeda i, nadam se – titulu!” izjavio je Natho za klubski sajt

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje