nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedan tim dolazi sa lošom formom i bez nekoliko igrača!?

TURSKA: Kup
15:30 Antalyaspor – Kayserispor na sitno X2 (1.75)/ na sitno ide dalje 2 (2.30)

Antalyaspor neće moći da računa na: Fredy (12/0 M), Houssam Ghacha (14/0 F), Haji Wright (16/10 F, najbolji strelac) i Doğukan Sinik (1/1 M) jer su povredjeni, dok je Fernando Martins (14/3 M) suspendovan, jer je u prošlom ligaškom meču dobio crveni karton i neće moći da igra.

Izvor: „Antalyaspor’da zorlu Kayserispor maçı öncesi Fredy, Ghacha, Haji Wright ve Doğukan Sinik sakatlıkları dolayısıyla zorlu maçta görev alamayacak. Ligde oynanan Giresunspor maçında kırmızı kart gören Fernando Martins de cezası dolayısıyla takımdaki yerini alamayacak.“

Na drugoj strani, Kayserispor je prošlogodišnji finalista, gde ih je u finalu porazio Sivasspor nakon produžetaka. Podpredsednik kluba Tufan Koç je izjavio da želi da ponovi isti uspeh, kao i prošle sezone.

„Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Bu turda da zor bir rakiple karşılaşacağız. Şu an hazırlıklarımız iyi gidiyor. Gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Türkiye Kupası bizim için önemli, tecrübeliyiz.“

Što se tiče mečeva u kupu izmedju ova dva tima, sastali su se ukupno 5. puta. Antalyaspor ima jednu pobedu, dok je na poslednja 3 meča u kupu slavio Kayserispor. Na kraju krajeva, domačin bez nekoliko igrača i sa slabom formom, samo 2 pobede na poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima, na drugoj strani gosti imaju iskustva u ovom takmičenju i žele da ponove učinak iz prošle sezone, kada su igrali u finalu. Moj tip biće X2, na manji ulog, jer je kup u pitanju. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje