subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedan tim u kupu koristi mlade igrače i one sa manjom minutažom!

➡️ ČEŠKA: MOL Cup
🇨🇿 17:00 Sobeslav – Hradev Karlove minimalan ulog D1+ (2.35) ✅ 

Hradec Kralove neće ići na gostovanju niželigašu Sobeslavu u najjačem sastavu, što je potvrdio Jozef Weber.

„Určitě dostanou prostor méně vytěžovaní hráči. Máme vyrovnaný kádr a přeci jenom je to soupeř z nižší soutěže,“ potvrzuje kouč Votroků Jozef Weber. Do karet mu hraje i to, že je zrovna reprezentační pauza. „Ti kluci potřebují hrát a chceme je v pauze vidět. Já jsem třeba ještě Čiháka neviděl, když se vrátil po zranění z Plzně, tohle je ideální příležitost,“ dodal královéhradecký trenér.

„Manje korišćeni igrači će sigurno dobiti priliku. Imamo izbalansiran sastav, a ipak je to protivnik iz niže konkurencije“, potvrđuje trener Votroka Jozef Veber. „Ti momci moraju da igraju i želimo da ih vidimo tokom reprezentativne pauze.“

Izvor/Vest: https://hradecky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/hradec-kralove-mol-cup-sobeslav-jozef-weber-stanislav-hejkal.html

Hradec nije ostvario nijednu pobedu u gostima ove sezone. Na 4 odigrana meča u gostima, izborili su samo 1 remi i na svim utakmicama primili bar 1 gol.

Sve u svemu Hradec bez najboljih igrača, šansu dobijaju igrači sa manjom minutažom i mladi igrači. Na sve to forma u gostima nije baš najbolja. Samim tim, na osnovu ovih informacija, nije loše probati na manji ulog Seboslav postiže gol D1+ Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje