subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jordan ga precrtao; Oni možda više ne sviraju Jazz

Ekipa Charlotte Hornetsa nalazi se na 11. mestu Istočne konferencije sa rezultatom 18-25, što definitivno nije zadovoljavajuće po ocenama vlasnika ekipe iz Severne Karoline, Michael Jordana.

Sve ovo navelo je organizaciju da na trejd listu stavi kompletnu startnu petorku uključujući i Kembu Walkera i Dwight Howarda! Ugovori Nicolasa Batuma (100 miliona $), Marvin Williamsa (42 milion $) i MK Gilchrista (39 miliona $) nisu atraktivni drugim ekipama kao onaj Kembe Walkera koji će zaraditi 12 miliona u sezoni 2018-19. Walker je ne samo najbolji igrač, već i jedan od popularnijih igrača lige.

Nekadašnji 9. pik na Draftu 2011. zaradio je učešće na All-Star vikendu prošle godine, a postoje priče da će ga Chicago Bullsi dovesti.


Sa druge strane u ekipi Utah Jazza se odlično snašao Donovan Mitchell što je navelo organizaciju da eventualno potraži nove sredine za igrače koji ulaze sa klupe. U pitanju su iskusni Joe Johnson, Roodney Hood koji je ponajbolji igrač sa klupe, kao i Alec Burks koji ima potencijala ali ne dobija minute u ekipi Jazza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje