petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan znak da zvezda napušta Real

Real Madrid i Adidas juče su predstavili novi tim sa kojim će se „beli“ takmičiti u sezoni 2021/22. Ovaj događaj obeležen je sa dva video snimka i uobičajenom foto sesijom zvezda tima sa novom opremom.

Očigledna je činjenica da kapiten ekipe Sergio Ramos nije prisutan ni u jednom reklamnom materijalu. Ugovor mu ističe 30. juna i trenutno nema naznaka da je centralni defanzivac blizu ponovnog potpisivanja.

Španski mediji zabeležili su činjenicu da je na video snimku prikazan gol Zinedina Zidana u finalu Lige šampiona protiv Bajera iz Leverkuzena, kao i snimci Marsela kako podiže trofej Lige šampiona, ali ne i kako je to učinio kapiten Reala. Ramos nije prisutan ni na jednoj od 17 fotografija koje klub objavljuje na svojoj veb stranici. Isto važi i za njegovog partnera u centru odbrane Rafaela Varanea, koji je u sličnoj situaciji i po svoj prilici takođe odlazi ovog leta, iako Francuz još uvek ima ugovor za još jednu sezonu.

Ace dodaje da je veliki problem između Reala i Ramosa, koji očigledno neće biti prevaziđen, taj što 35-godišnji igrač želi ugovor na još dve sezone, a klub mu nudi jedan na samo godinu dana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje