ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan Zrenjaninac u Novom Pazaru!

Dete Partizana i bivši igrač tog kluba, Savo Arambašić iz Zrenjanina, novi je fudbaler FK Novi Pazar. Arambašić ima iskustvo igranja u Superligi Srbije u dresu Metalca, a nastupao je i za Mačvu iz Šapca u Prvoj ligi Srbije. Sa Novopazarcima je potpisao ugovor na dve godine.

– Po završetku prethodne sezone bilo je poziva iz nekoliko klubova. Odlučio sam se za Novi Pazar jer mislim da je to zdrava priča. Grad i ljudi u njemu su mi se svideli na prvi pogled. Svi u klubu su me sjajno prihvatili i zadovoljan sam. Sada je na meni da pokušam da se nametnem šefu stručnog štaba za minute na terenu i poziciju u timu – kaže za portal zrenjaninski.com Savo Arambašić, koji se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru.

Arambašić je rođen 27. januara 2001. godine u Zrenjaninu. Fudbal je počeo da trenira sa pet godina u Banatu, da bi ubrzo prešao u Petlić. Kasnije ga je put odveo u Beograd.

Visok je 183cm i igra na poziciji napadača, uglavnom špica, ali se snalazi i na bočnim pozicijama. Prethodnu sezonu proveo je u Teleoptiku i bio najbolji strelac Srpske lige Beograd sa 15 golova.

– Bio sam na pozajmici jer sam imao ugovor sa Partizanom. Iskreno, zadovoljan sam svojim učinkom u prošloj sezoni, pošto sam na 20 utakmica postigao 15 golova – ističe Arambašić.

Savo nije jedini Zrenjaninac u redovima Novog Pazara. Odmah nakon njega, u klub je došao i Dragan Bojat, još jedno dete Partizana.

– Znam se sa Bojatom odranije. Bili smo zajedno i u mlađim selekcijama Partizana, a prošle sezone i u Teleoptiku – kaže Arambašić.

Iako se sa porodicom preselio iz Zrenjanina u Beograd još kad je imao 14 godina, Savo ističe da dođe u svoj rodni grad kad god je u prilici.

Izvor: zrenjaninski.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje