četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna luda izjava trenera Zvezde – Osvojili bi Evroligu da…

Nakon što je protekle nedelje izjavio kako imaju matematičke šanse za prolaz ako pobede Olympiakos (verovatno lapsus napravio, elem), ove nedelje je trener Crvene zvezde imao još jednu diskutabilnu izjavu. Naime, Duško Ivanović rekao je da su se crveno-beli kojim slučajem plasirali u Top 8 da bi se borili za titulu.

Poznato je šest učesnika četvrtfinala Evrolige u košarci – Olimpijakos, Real Madrid, Barselona, Monako, Makabi i Partizan.

Traže se još tri, a lista će biti kompletirana nakon utakmica 34. kola koje su na programu u četvrtak i petak.

Za 2 pozicije u plej-ofu konkurišu Fenerbahče, Baskonija i Žalgiris, a u igri nije Crvena zvezda.

„Crveno-beli“ sutra dočekuju Fener i u kalkulacijama bi pobedom mogli da pomognu velikom rivalu Partizanu da dođe do pozicije broj pet i susreta sa Monakom u četvrtfinalu.

Crnogorski stručnjak na klupi Zvezde Duško Ivanović želi trijumf za kraj, ali istovremeno žali za propuštenim šansama u regularnom delu sezone.

Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade. Rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top 8. Mislim da je zaista šteta za nas, jer da smo prošli imali bismo realne šanse da osvojimo Evroligu. Ovo je lako pričati sada kada si napolju„, rekao je Ivanović.

Fener u Beograd stiže oslabljen. Dimitris Itudis ne može da računa na Skotija Vilbekina, Devina Bukera, Nemanju Bjelicu i Metedžan Birsena.

Fenerbahče je izuzetno kvalitetan tim – ima veliki broj igrača koji mogu da riješe utakmicu i situacije „jedan na jedan“, niski post. Tu su veoma jaki„, zaključio je Ivanović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje