ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Još ova sezona i kraj saradnje?

Kako prenose brojni italijanski mediji Roma bi na kraju sezone mogla da ostane bez trenera.

Naime, Roma, na čelu sa Murinjom, ove sezone je krenula jako loše, istina, malo su se konsolidovali,ali to je daleko od onoga što vlasnici,ali i navijači žele. Naravno, vlasnici, su veliki deo krivice prebacili na Murinja,a Murinjo je kritikova transfer politiku i na taj način “ potkačio “ Američke gazde. Dakle, tinja rat između dve strane.

Upravo je to i jedan od razloga, zbog čega mi moglo da dođe do razlaza. Murinjo ima aktivan ugovor do juna sledeće godine i po najavama neće biti produžetka saradnje.

Poznati italijanski sportski novinar i jedan od najvećih “ insajdera“ kada je reč o Seriji A, Đanluka di Marcio je izjavio sledeće:

“Neće biti novog ugovora. To se neće desiti. Pregovori se ne nastavljaju, jer ih nikada nije ni bilo. Dve strane će se rastati u junu. Svakako, kada Murinjo postane slobodan, saudijski klubovi će ponovo pokušati da ga iskušaju. Ostaje da se vidi šta i sam Murinjo misli o budućnosti. Da li će preuzeti neki novi klub u Evropi, ili će otići u Saudijsku Arabiju?”

Da ima istine u tome, govore i Murinjove izjave.

Naime, Murinjo je tokom leta odbio Saudijce i njihove milione,ali je isto tako izjavio da bi voleo da se oproba u toj ligi. Nema sumnje da će oni krenuti “ po njega “ kada mu istekne ugovor, a čini se da bi tada odgovor mogao da bude drugačiji od ovogodišnjeg.

Bilo kako bilo, čeka nas vrlo zanimljiv period.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje