ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Junak iz Manile u razvojnoj ligi

Jedan od junaka,ali i otkrovenja nedavno završenog Svetskog košarkaškog prvenstva, Nikola Jović,mogao bi karijeru da nastavi u razvojnoj NBA ligi.

Svi su očekivali da će nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu i mnogobrojnih pohvala koje su stizale iz Majamija, ove sezone dobiti znatno veći prostor u timu.

Međutim, od početka sezone to nije tako i jedan od menadžera Majamija je nakon utakmice protiv San Antonija, najavio da bi Nikola u narednom periodu mogao da igra u razvojnoj ligi tj u razvojnom timu Majamija kako bi dobio preko potrebne minute.

Erik Spolstra je izjavio:

Veoma sam ohrabren Nikolinim razvojem. A zašto ne igra? Bio je i bolestan sedam dana, pa mu samo treba da izađe na trening. Videćemo koji je sledeći korak najbolji za njega. Verovatno neko vreme u Sijuksu, da bi se takmičio

zatim je dodao:

To što ne igra nije pokazatelj kako se osećamo po pitanju njegovog razvoja. Prosto, postoje koraci. Jović je prošle sezone bio naš najmlađi igrač. Ovo je samo deo procesa. On će nastaviti da se razvija, biće još bolji. S treningom, uz njegove već postojeće veštinem a one su zaista jedinstvene“

Sijuksi su sjajna prilika za Nikolu da se pokaže i dokaže da je kalibar za NBA ligu. Nemamo sumnje da će on to i učiniti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje