petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Juventus završava veliki transfer!

Angel Di Maria uskoro će potpisati za Juventus, javlja renomirani GOAL. Di Maria je bio Juventusova najvažnija napadačka meta ovoga leta. Argentinac je nedeljama razmišljao o ponudi italijanskog kluba, a sada je doneo odluku. Do kraja nedelje bivši PSG-ov ofanzivac trebao bi sleteti u Torino i potpisati ugovor.

Di Maria je od 2015. igrao za PSG, a na kraju minule sezone odlučio je promeniti sredinu. Odmah mu se javio Juventus i ponudio ugovor na 2godine s primanjima od oko 8 miliona evra po sezoni. Zainteresirana je bila i Barcelona, ali Juventus je bio najuporniji, toliko da je trener Massimiliano Allegri porukama i pozivima radio na završavanju celog posla.

Juventusu je silno potreban ofanzivac i u klubu ne skrivaju da je Di Maria trenutno najvažnija meta. Di Maria je u karijeri igrao za Rosario Central, Benficu, Real Madrid, Manchester United i PSG, a za Argentinu je odigrao 122 utakmice i zabio 25 golova. Di Maria bi trebao postati vođa Juventusovog napada uz mlade Dušana Vlahovića i Federica Chiesu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje