četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

SPECIJAL SVETSKO PRVENSTVO 2022!

Naš sajt postoji već 6 godina, a za to vreme rasli smo i uvek išli korak napred sa novim rubrikama, predlozima i bili ispred svih ostalih. Bliži se Svetsko prvenstvo pa smo u istom maniru hteli da odemo još jedan korak dalje, evo o čemu se radi!

 

Specijal za Svetsko prvenstvo na 340 strana, u online formatu, u kojem ćete saznati sve bitne informacije o svim timovima, odnosno igračima koji nastupaju za sve selekcije!

Uz to možete čitati o selektorima, taktici koju najčešće koriste, potom o rezultatima selekcija u poslednje dve godine…

Možete pronaći i informacije o sudijama na takmičenju, kao i predstavljanje svih stadiona, sa rasporedom mečeva koji se igraju na svakom od njih!

Posebno važan deo za kladioničare jeste INFO za kladionicu za sve selekcije koji obuhvata najčešće prolazne igre na mečevima svake od selekcije. Dok je za ljubitelje FANTASY igre tu deo o najboljim izborima za vaše fantasy timove iz svake selekcije.

Svaka selekcija u svom sastavu i izuzetno talentovane igrače, a mi smo se potrudili da izdvojimo najveću mladu zvezdu i najveći potencijal u svakom timu! Takođe smo ubacili i grb svake federacije, kao i domaće i gostujuće dresove u kojima će svaka selekcija igrati na prvenstvu!

Ono što takođe jako zanimljivo, jesu tekstovi o nastanku prvenstva sveta, o prvim Svetskim prvenstvima koja su se odigravala u potpuno drugačijim okolnostima!

Za kraj tu je i raspored celog takmičenja sa satnicom!

Naš online specijal možete poručiti na email [email protected], po ceni od 599 dinara za korisnike iz Srbije ili po ceni od 6 evra za korisnike iz inostranstva.

OVDE POGLEDAJTE SAMO JEDAN MALI DEO SPECIJALA!

PORUČITE NAŠ SPECIJAL I POSTANITE BOGATIJI ZA SVE INFORMACIJE O SVETSKOM PRVENSTVU 2022. U KATARU!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje