petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako do profita u bejzbolu (sezona 2023.)?!

Bejzbol sezone je jako blizu nas i vaš urednik Cody Ross je sa nestrpljenjem očekuje. Bitni datumi su 24.februar kad kreću MLB pripremne utakmice, a od tad će krenuti i moja avantura sa dokazanim sistemom uplate koji donosi profit.

MLB regularna sezona kreće 30.marta, dok će Japanci i Korejanci na teren dan kasnije tj 31.marta. Ko nas je pratio na viberu, mogao je zabeležiti dobar plus u svom novčaniku, nakon dobrih 6/7 86% predlozima sa Karibske serije.

Nastojim da od marta bude redovna dva predloga svaki dan u PREMIUMU, te ću se ja lično zadovoljiti skromnih 67% što je 40/60 pogodaka svaki mesec. Na primeru, ako bi za svaki taj singl (prosečnom kvotom 1,80) izdvajali 6000din(50e) i imali ovaj procenat, vi bi bili u +43200din (366e). Svakako da postoji i opcija da nakon pada udvostručite ulog i tako jurite plus na tom narednom paru. U tom slučaju bi imali mnogo veći plus na kraju meseca.

No, ono što će jako biti bitno u narednoj sezoni jeste novo shift pravilo u MLB. Ono donosi 2 igrača na levoj i 2 igrača na desnoj strani infilda, a to znači više prostora za prolazak lopte kroz infild i automatski više hitova, više poena. Videćemo kako će to da izgleda u praksi, jer su mozgovi ekipa (treneri) sigurno smislili rešenje i za ovo. Kladionica ne bi smela da digne granice od početka sezone, ali vremenom ako ovaj moja teorija bude pila vodu, očekujem konstantno 9.5 granice na MLB utakmicama.

Ono što moram skrenuti pažnju jeste vaša banka. Uložite onoliko koliko ste spremni da potrošite, a to je po mojoj proceni ne više od 10% od vaše banke na predviđeni singl.

Kladionice u kojoj igram bejzbol: Najbolja kladionica u kojoj igram bejzbol je MERIDIAN, sa ubedljivo najjačom ponudom svega i svačega (ukupno poena,domaćin i gost poeni,prva izmena,konačan ishod). U poslednjoj sezoni MAXBET se dokazao da veoma napredujeu želji da udovolji igračima ovog sporta, pa je veoma blizu prve pomenute kladionice. MOZZART stoji u mestu već godinama, a osim konačnog ishod, ukupno poena i prve izmene, ne nudi ništa drugo. Ostale kladionice koje treba pomenuti sa sličnim karakteristikama su: Soccer, Betole i Merkur Tips.


 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje