subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako izabrati verodostojnu aplikaciju za klađenje na Google Play-u?

Online klađenje je prešlo na sledeći nivo nakon pojave pametnih telefona. Imali smo u početku klađenje preko kompjutera, koji nam jesu olakšavali ovaj proces, ali su ipak imali razna ograničenja, no sada, takvi limiti više ne postoje. Pametni telefoni su sve pojednostavili u ovoj oblasti i sada se možete kladiti i igrati igre iz kazina praktično sa bilo kog mesta na svetu. Potpuno smo sigurni da je velika većina Vas koristila do sada bet365 mobile, da prati rezultat, da se informiše a pojedini da vrše i uplate i klade se preko istog.

Do pre nekoliko godina bilo je nezamislivo raditi sve ovo, i uporedite koliko su sada stvari jednostavnije pojavom ne samo smart telefona već i raznih programa.

Ipak, postoje razlike koje taj sam proces uprošćavaju i ubrzavaju, a one zavise od aplikacija namenjenih Vašem telefonu. U moru raznoraznih brendova i aplikacija postoje one koje su veoma korisne, ali i one koje Vam mogu napraviti probleme o kojima nikada niste ni razmišljali. Zbog toga je od izuzetnog značaja da se pravilno odabere mobilna aplikacija kojom ćete se služiti u budućnosti. Postoje više faktora koji određuju kvalitet aplikacije sa Google Play-a.

Tri su najbitnija:

  • Proizvođač (developer)
  • Broj preuzimanja i ocene
  • Ocene

Proizvođač

Svaka aplikacija mora da ima prikazano ime svog proizvođača, tj developera. Obično je to ispod same aplikacije na listinzima Google Play-a, i kada kliknete na na istog dobijete neke osnovne informacije. Ono što je najbitnije ovde je da ne može biti nikakvih nepravilnosti kada je u pitanju samo ime jer Google jednostavno zahteva pravo ime i podatke svih developera. Ne postoji ni najmanja mogućnost da bude lažnog predstavljanja i prisvajanja tuđeg identiteta, a to je jedna od osnova sprečavanja prevara.

Takođe postoji sekcija u kojoj su prikazane osnovne informacije proizvođača:

  • Vebsajt
  • e-mail
  • Adresa
  • Politika kompanije

Broj Preuzimanja i Ocene

Kod svake aplikacije imate broj preuzimanja iste i ocene. U slučaju preuzimanja to nisu egzaktne brojke, ali jesu približne koje Vam daju ideju o popularnosti i broju korisnika. Kada vidite da neka aplikacija ima 100,000 i više preuzimanja, jasno Vam je da je ona pouzdanija od one sa 3,000. Po logici stvari, veći broj preuzimanja, veće poverenje.

Ocene su drugi deo ovog segmenta koji Vam govori o kvalitetu aplikacije. Raspon je od 1 do 5, i određuje se kao prosta aritmetika. Rezultat je prosek svih ocena i kao takav Vam govori sve o zadovoljstvu korisnika i može pomoći prilikom Vašeg odabira. Naravno da niko neće da uzme aplikaciju čija je ocena 2.5, već će se tražiti neka kod koje je ocena 4.5. Kao i školi, viša ocena, viši kvalitet, vrlo prosto.

Napomene Korisnika

Customer Review ili napomene korisnika su još jedna refleksija kvaliteta svake aplikacije. Tu Vam doslovce pišu korisnici o njihovim iskustvima i iz istih možete mnogo naučiti. Sitnice, detalji, najveće prednosti ili minusi sve je to sublimirano u ovom odeljku.

Napomene mogu biti pozitivne i negativne, i često puta i imate takav raspored u informacijama aplikacije. Isto tako, vrlo lako ćete uočiti koje su legitimne koje ne, jer one koje su napisane sa detaljima su obično zaista produkt korisnika a ne botova.

U najkraćem ovo su najglavniji pokazatelji relevantnosti i kvaliteta mobilnlih aplikacija koje preuzimate sa Google Play-a. Moramo da Vam skrenemo pažnju da koliko god mislili da je ovo rutinski posao, on zaista nije. Setite se da u procesu klađenja postoje segmenti koji se tiču Vaših finansija i ličnih podataka tako da bi trebalo biti maksimalno posvećen odabiru pravih aplikacija.

U današnje vreme je situacija takva da većina ljudi nema vremena da se posveti ovom istraživanju, ali smo zato mi tu da damo smernice i olakšamo ceo proces.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje