utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Dalas Kaubojsi – Najava meča uz predlog za klađenje

U okviru 11. kola NFL šampionata na stadionu Eurohed snage će odmeriti Kanzas Siti Čifsi i Dalas Kaubojsi. Posle deset odigranih kola Čifsi su na skoru 6-4, dok su Kaubojsi na skoru 7-2.

Kladionice su blagu prednost dale Čifsima sa kvotom 1,70, a margina za gemove je postavljena na 54,5.

Čifsi su u nizu od tri pobede. Prošle nedelje su razbili divizijskog rivala Las Vegas Rejderse i konačno podsetili na one stare Čifse. Patrik Mahoms je bio u elementu, jer je prebacio 400+ jard i uz to je imao pet dodavanja za tačdaun. Odbrana je počele da liči na nešto i naravno da se to odrazilo na rezultat.

Sa druge strane su Kaubojsi koji su prethodne nedelje oduvali Atlanta Falkonse i pokazali dežurnim kritičarima da je onaj poraz od Detroita bio samo loš dan. Apsolutno sve je funkcinisalo u timu, od napada pa sve do odbrane. Već na poluvremenu je utakmica bila gotova što znači da Dalas ide u Kanzas svež i sa puno samopozdanja.

Čifsi su u ritmu i kada su oni u ritmu onda treba igrati poene. Njima je svaka pobeda bitna, a ovaj meč je posebno bitan, jer ako pobede dobar tim kao što je Dalas, onda će to biti jasan indikator da se polako, ali sigurno vraćaju. Ukoliko bi se desilo da izgube onda bi to sa sobom dovelo nova pitanja i nove sumnje. Patrik Mahoms je izgledao sjajno protiv Kanzasa i konačno nije bilo izgubljene lopte sa njegove strane.

Što se odbrane tiče ona se znatno popravila, ali i dalje tu ima mnogo prostora za napredak.

Dalas u svom napadačkom potencijalu ima apsolutno sve. Imaju dva sjajna trkača, imaju elitan hvatački korpus i imaju odličnog kvoterbeka koji sve to može da poveže. Odbrana njihova jeste dobra, ali i protiv nje se može, posebno kada imate sa čim da je napadnete.

Sjajan meč u najavi i po našem skromnom mišljenju ovde ne treba razglabati oko toga ko će pobediti već odigrati over poene i uživati u utakmici.

Predlog za klađenje: Više od 54,5 poena 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje