četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava utakmice

Danas startuje divizijska runda plej ofa u NFL ligi. Program otvaraju Kanazas Siti Čifsi koji će na svom stadionu ugostiti Džeksonvil Jaguarse. Kladionice apsolutnu ulogu favorita daju Čifsima sa kvotom 1,21 dok je margina za poene postavljena na 52,5.

Kanzas Siti Čifsi su odlukama NFL lige nekako uspeli da obezbede prvo mesto u konferenciji što im je dalo nedelju dana pauze. Imali su sedam dve nedelje da se pripreme za ovaj meč i Džeksonvil Jaguarste, te ne mojte sumnjati da će danas biti pravi.

U prethodne tri sezone Čifsi su u samom vrhu. Pre tri godine su uzeli prsten, godinu nakon toga izgubili u velikom finalu i prošle godine poraz od Sinsinatija u konfrencijskom finalu. Preiskusna ekipa sa mnogo talenta u rostersu i Džeksovnilu će biti vraški teško.

Džeksonvil je prethodnog vikenda napravio veliko iznenađenje, možda najveće u poslednjih par godina. Uspeli su da nadomeste zaotatak od 27-0 i savladaju Čardžerse sa 31:30. Sve što američki fudbal kao igra može da pruži viđeno je u toj utakmici. U prvom poluvremenu Trevor Lorens je izgledao veoma loše, ali u drugom je bio totalno drugi čovek.

Dag Pederson je još jednom pokazao kakva je veličina od trenera. Za samo jednu godinu uspeo je da napravi zdrav sistem oko Trevora Lorensa i obezbedi plasman u plej of. Da, mnogi će reći da divizija i nije najjača, no nije bila ni prethodnih godina pa Jaguarsi nisu bili relevantni.

Ne želimo da potcenimo bilo koga, ali sve osim pobede Kanzas Sitija bi bilo veliko iznenađenje. Džeksonvil je na neki način uspeo da nađe put do pobede protiv Tenesija i Čardžersa, no Čifsi su potpuno drugi nivo. Da bi ste ih dobili morate imati gotovo savršen meč, a to u ovom trenutku Džeksonvil Jaguarsi ne mogu da isporuče.

Napad Čifsa je brutalno moćan i to Džeksonvil tokom cele utakmice neće moći da isprati. To će ujedno i biti ključ utakmice.

Kladionice su se lepo postavile što sa marginama što sa hendikepima. Da će na utakmici biti 52,5 poena vrlo vrlo teško, jer Džeksonvil mora da postigne veliki broj poena u šta sumnjamo. Hendikep je postavljen iznad jednog tačdauna i to je ono što bi moglo da se uzme ako bi eventualno želeli da vam utakmica bude lepša za praćenje.

Najbolje bi bilo izbeći utakmicu, no ponavljamo pobeda Čifsa sa 8 razlike je sasvim realan scenario.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje