sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Njujork Džetsi – Najava meča

Osmo kolo NFL šampionata donosi sa sobom mnoštvo derbija. Generalno gledano cela sezona je jako čudna, jer imamo probleme sa Koronavirusom koji pravi haos unutar svih timova. Pored koronavirusa tu je i problem sa povredama koji muči gotovo sve ekipe, a opet je povezan sa Koronavirusom, jer trening kampovi i predsezona nisu odrađeni kako treba.

Ipak, kada je tipovanje ove sezone u pitanju kod nas postoji jedna konstanta, a to su igrači. Zaista, pogoditi igrača u NFL šampionatu je vraški teško i ne može se porediti sa košarkom. No, mi smo i tu u pozitivi, jer od početka sezone imamo skor 18/24 što iznosi 75 %. To je fanstatična brojka i danas ćemo u okviru ovog članka predložiti jednog igrača za kojeg smatramo da ima velike šanse da prebaci zadatu marginu.

Igrač koji nam je zapao za oko je Livion Bel, igrač Kanzas Siti Čifsima. Njegov Kanzas će na svom stadionu ugostiti najgoru ekipu u ligi Njujork Džetsi. Kvota na pobedu Kanzasa izonosi 1,05, hendikep je postavljen na 19,5 poena.

Zašto Bel?

Bel je do pre samo 2-3 nedelje bio igrač Njujork Džetsa i na kraju su rešili da ga se reše. Odnos Liviona Bela i glavnog trenera Džetsa Adama Gejsa nije bio dobar, i može se reći da su se Džetsi i Bel razišli na ružan način.

Iz cele te priče najveći gubitnik jesu Džetsi koji moraju do kraja da plaćaju taj enorman ugovor Bela, a Bel je otišao možda u najjaču ekipu u ligi. Ovde očekujemo klasičnu osvetu Bela, jer verujemo da će imati veliki motiv da se pokaže protiv dojučerašnje ekipe. Glavni razlog za njegovo nezadovoljstvo jeste očajna produkcija Bela koji bez ikakve sumnje u top 5 trkača u ligi, ali kada imate onako loš tima onda džaba sve. Ofanzivna linija Čifsa kao i ostatak tima je za 3-4 klase iznad Džetsa i njegova produkcija će biti mnoooogo veća.

Bel je već debitovao za Kanzas protiv divizijskog rivala Denver Bronkosa i dobio je šest nošenja nakon kojih je istrčao 39 jardi. Jako dobra stvar za naš tip je ugovor Bela u kom piše da Bel ima zagarantovano mesto startera. Nedelju dana kasnije verujemo da je Bel naučio još bolje taj plejbuk Kanzasa i danas će dobiti mnogo više lopti.

Još jedna stvar koja nam ide u prilog jeste gotovo sigurni blow out. Kada ste favorit sa skoro 20 poena tu se pitanje pobednika gotovo ne dovodi u pitanje. Mišljenja smo da će Kanzas već u prvom poluvremenu odraditi posao i kasnije trošiti vreme. Kako se najbolje troši vreme? Pa troši se trčanje, a tu na scenu stupaju Elera i upravo Bel.

I očajna odbrana Džetsa nam ide u prilog:

– Džetsi su 23. odbrana u ligi u totalu koja prima 29 poena u proseku.
– Džetsi su 20. odbrana lige po trčanju koja u proseku dozvoli 125,6 jardi.
– Džetsi su 24. odbrana lige po branjenjun pasa koja u proseku dozvoljava 259 jardi.

Apsolutno očajna odbrana i protiv nje sve svako naigrao.

O napadu Čifsa nećemo mnogo trošiti reči. To je tim koji je u samom vrhu svih parametara, a postižu 31,1 poen u proseku.

Sve je na strani našeg predloga i verujemo da vredi probati, jer je margina baš niska za ovako dobrog trkača kakav je Livion Bel.

Predlog za klađenje: Bel više od 40,5 istrčanih jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje