subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Sinsinati Bengalsi – Najava meča

Eurohed stadion biće poprište duela između Kanzas Siti Čifsa i Sinsinati Bengalsa. U pitanju je finale AFC konferencije i ujedno repriza prošlogidišnjeg finala. Tada su slavili Bengalsi.
Prema kladionicama favorita u ovom duelu nema. Margina za poene je postavljena na 47,5.

Biće ovo jedan spektakl u kojem ćemo svi uživati. Slično kao i kod utakmice između Filadelfije i San Franciska i ovde je teško odlučiti ko će do pobede. Nešto bliži po našem mišljenju su Bengalsi, a u narednih par rečenica ćemo videti i zašto.

Pre svega veliko pitanje se postavlja oko stanja Patrika Mahomsa. Kao što znamo, Mahoms je nezdogdon uvrnuo zglob protiv Džeksonvila i bukvalno je na jednoj nozi završio utakmicu. Prema njegovima rečima oporavak ide više nego dobro, no dok se to ne vidi na utakmici neće se znati. Prema našem skromnom mišljenju sigurno će imati limitirano kretanje.
Druga stvar su oružja Bengalsa. Zaista ih ima previše i to kako Džo Burou raspoređuje je poezija. Njegova mirnoća u tim teškim trenucima je neprevaziđena i to su najbolje osetili Bafalo Bilsi pre sedam dana.

Bengalsi imaju nekoliko hvatačkih opcija od kojih se svakako moraju izdvojiti Džamar Čejs i Ti Higins. Naravno, nikako ne treba zaboraviti ni tajt enda Hejdena Hrsta koji je odigrao fenomenalnu rolu u pomenutoj utakmici protiv Bafala.

Pored pomenutih tu su još Si Džej Piraj i sjajni Džo Mikson da promešaju odbranu po zemlji. Zaista, mnogo oružja i Čifsi sa onom kranje skromnom odbranom neće moći da odbrane.
Ova utakmica će biti svojevrstan test za Čifse, jer su ih Benglasi sa Burom kao vođom dobili na poslednje tri utakmice.

Predlog za klađenje: Sinsinati više od 22,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje