petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten produžio ugovor

Kapiten fudbalskog kluba Čukarički, Marko Docić, produžio je ugovor na još 4 sezone.

On je u Čukarički došao 2016 godine iz Javora i od tad je odigrao 204 utakmice gde je upisao 47 golova i 46 asistencija.

Marko je ovim postao drugi fudbaler sa najdužim stažom u jednom klubu među aktivnim superligašima. Veći staž od njega ima samo rezervni golman TSC-a Nemanja Jorgić,koji je u tom klubu od 2015 godine.

“ Drago mi je i zbog tih podataka, posebno zbog činjenice da je i sada, a i pre nego što sam došao u Čukarički, na Banovom brdu bilo izvrsnih igrača. Ne jurim rekorde, oni su došli sami po sebi, s obzirom na to da sam ovde već osmu sezonu uzastopno. Najbitnije je da klub konstantno napreduje, da zajedno rastemo i da još uvek ima prostora da budemo bolji.Nekoliko puta sam već ponovio, sa ponosom ću to kazati i sada, Čukarički je moja kuća. Mnoge fudbalske ciljeve sam ostvario upravo na Banovom brdu, igram u klubu koji se u prethodim sezonama pozicionirao iza Crvene zvezde i Partizana, nastupao sam u Evropi, uslediće i debitantsko učešće u grupnoj fazi nekog od međunarodnih takmičenja. Srećan sam u Čukaričkom, imam još ambicija i potrudiću se da ih ostvarim u narednim godinama “ – izjavio je Docić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje