ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Karager: Sramotan potez, mene bi bilo sramota

Juče je odigrana utakmica između Evertona i Totenhema. Meč je završen nerešenim rezultatom,ali je jedna situacija privukla pažnju,kako svetskih, tako i medija sa ostrva.

Reč je o spornoj situaciji, tj navodnom kontaktu između fudbalera Evertona Dukurea i Kejna, fudbalera Totenhema. Kejn i Dukure su u 58. minutu utakmice bili u duelu posle kog je došlo do koškanja, a engleski reprezentativac “pao je kao pokošen” pošto ga je rival udario po licu.Nakon tog duela fudbaler Evertona je zaradio crveni karton.

Ovu situaciju je prokomentarisao i legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager. Kao i uvek, bio je potpuno iskren i brutalan.

Izjavio je sledeće:

Nije debata oko crvenog kartona, ali sudija može dati crveni karton čak i ako ne padneš na tlo. Dukure je ovde pogrešio i siguran sam da će mu to trener reći, ali ovo nije ni izbliza dovoljan kontakt da igrač padne kao što je Kejn to napravio”, rekao je Karager i dodao:

“Da sam ja to uradio, bilo bi me sramota. Da to napravi moj sin, znam da bi im to pomoglo da pobede, ali bih mu kasnije rekao da to više nikad ne radi. Nemam problema s tim da neko simulira i pokuša da iznudi penal, ali imam problem s tim kada žele kolegi da nameste crveni karton”

Znajući Engleske medije, ova saga sigurno nije završena i trebalo bi da u narednim danima očekujemo nastavak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje