ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Karlos Alkaras – Novak Đoković – Najava finala Sinsinatija

Čast Kori Gof i Karolini Muhovoj, ali danas je sa pažnja usmerena ka muškom finalu. Snage će odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaras. Margina postavljena na 22,5 gemova, a favorit je Novak Đoković.

Bićemo ovde kratki, ali jasni. Đoković je favorit i verujemo da će danas tu ulogu i opravdati. Forma Alkarasa nakon osvajanja Vimbldona je u velikom padu. To pokazuju i rezultalti, jer je svaki meč bio dramatičan. Ipak, njegova volja za pobedama je jača. Kada na to dodate pobednički mentalitet onda dobijete ovo što dobijete. Sa dosta lošijom igrom on igra finale jednog mastersa, onako bez problema.

E sad, Đoković takođe nije igroa nakon Vimbldona, ali on je čini se i navikao. Pauze koje pravi čini se da mu više pomažu nego što odmažu. Dolazi svež na turnire, dolazi željan tenisa i nekako je rutinski došao do finala. Treba biti realan da su mu se i neke stvari poklopile, ali opet pobede ne lažu.

Sve što je Alkaras uspeo da izvuče protiv ostatka ATP tura protiv Đokovića neće moći i on to zna. Đoković to kažnjava kao od šale. Na sve to treba dodati dodatni motiv Đokovića nakon poraza u finalu Vimbldona koji je bio i te kako bolan.

Sve u svemu sasvim korektna kvota i ko želi da mu praćenje finala bude zanimljivije neka se oproba sa pobedom Đokovića.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje