subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KHL liga, predstavljanje timova: istočna konferencija, divizija Černišev

Ponedeljak je dan koji je u hokeju obično rezervisan za mečeve KHL lige, dok druge lige tog dana odmaraju. Prošle nedelje smo predstavili sve favorite zapadne konferencije i 7 timova iz istočne konferencije, divizija Harlamov, a ovog ponedeljka je ostalo još da vam prestavimo, ostalih 7 timova iz istočne konferencije, koji nastupaju u drugoj diviziji sa istoka – diviziji Černišev.

  1. Admiral Vladivostok je tim sa krajnjeg istoka, koji je osnovan 2013. godine. Najbolji igrač tima je Slovenac Sabolic. Procena: Ako se uzme KHL prosek igra na više golova, a po kvalitetu teško će se domaći plej of-a istočne konferencije.
  2. Avangard Omsk je tim koji je osnovan 1950. godine. Najbolji igrač tima je Evgeni MedvedevProcena: Omsk ima snažnu odbranu, dobar je na svom terenu i svakako će biti jedan od glavnih favorita na istoku.
  3. Amur Kabarovsk je tim koji je osnovan 1966. godine. Najbolji igrač tima je Čeh ZohornaProcena: Igra na malo golova, a po kvalitetu će teško se domoći plej of-a istočne konferencije.
  4. Salavat J. je tim iz Ufe koji je osnovan 1961. godine. Najbolji igrač tima je Šveđanin L. OmarkProcena: Ufa igra na dosta golova, a ima kvaliteta da se domogne plasmana u plej of.
  5. Sibir je tim iz Nobosibirsk koji je osnovan 1962. godine. Najbolji igrač tima je S. SanikovProcena: Sibir je tim koji igra na malo golova i koji je dobar kao domaćin. Ima kvaliteta da se domogne plasmana u plej of.
  6. Baris Astana je tim iz glavnog grada Kazakstana. Osnovan je 1999. godine. Najbolji igrač tima je domaći igrač N. DawesProcena: Igraju dobro u napadu, a po kvalitetu bi trebala da se domogne plasmana u plej of.
  7. Kunlun je tim iz glavnog grada Kine. Osnovan je 2016. godine. Najbolji igrač tima je Finac M. Mitinen. Procena: Tim iz Kine, takođe, igra dobro u napadu i na domaćem terenu i treba ga očekivati u plej of – u.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje