utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kladioničarske igre koje procentualno najviše prolaze u Engleskoj Ligi One!

Večeras nešto siromašnija ponuda, pa smo vam izdvojili neke kladioničarske igre koje se ponavljaju na mečevima timova Englske Lige Ona, u zavisnosti da li igraju na domaćem ili gostujućem terenu:

AFC Wimbledone vs MK Dons: Na 14 od 17 mečeva AFC Wimbledona na domaćem terenu viđen je najmanje jedna pogodak u drugom poluvremenu.

Na gostovanjima MK Donsa 13 od 17 puta je takođe viđen najmanje jedan gol u drugom delu igre.


Bury vs Bristol Rovers: Na 15 od 18 domaćih utakmica Bury-a viđen je najmanje jedan gol tokom drugog dela igre, a na 14 od 18 mečeva bila je prolazna i igra 1+ prvo i 1+ drugo.

Bristor Rovers takođe ima sličnu tradiciju na gostovanjima jer je na 16 od 18 mečeva padao najmanje gol u drugom, dok je gol u oba poluvremena viđen na 13 od 18 mečeva.


Charlton vs Bradford: Na 17 od 18 domaćih utakmica Charltona bila je prolazna igra od 0-3 gola, takav je slučaj i na 17 od 18 gostovanja Bradforda. 


Northampton vs Port Vale: Na 16 od 18 utakmica na terenu Northamptona viđen je najmanje jedan gol u drugom poluvremenu, na gostovanjima Port Vale takav slučaj bio je na 11 od 16 utakmica.


Oldham vs Oxford Utd: Na 15 od 18 domaćih mečeva Oldhama viđeno je najviše 2 gola na meču (igra 0-2), dok je takav slučaj bio na 14 od 18 gostovanja Oxford Utd-a.


Scunthorpe vs Rochdale: Na 16 od 18 mečeva na domaćem terenu u mečevima Scunthorpa viđen je najmanje gol u drugom delu igre, dok je na gostovanjima Rochdalea viđena ista situacija na 15 od 17 utakmica.


Juče je statistika bila neumoljiva u Holandiji 2, da li će i danas tako biti?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje