petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ko će večeras ostvariti svoj cilj?!

➡️ RUMUNIJA: Liga 1

🇷🇴 19:30 Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

TIP: X2 (1.56) #WIN ✅

Sepsi zauzima poslednje mesto u playoff-u, potrebni su bodovi kako bi osigrali plasman u playoff-u. Na drugoj strani, Cluj ima priliku u slučaju da pobedi da zauzme lidersku poziciju, nakon što je Farul kiksnuo u ovom kolu, izgubivši od U Cluja rezultatom (2:0).

Kada je u pitanju forma, Sepsi je pod pritiskom zbog loših partija, na poslednjih 5 utakmica imaju učinak od 1 pobede, 3 remija i 1 poraza. Na drugoj strani, Cluj je trenutno u boljoj formi, nakon 2 poraz vezali su 3 pobede.

Kadrovska situacija je dobra za oba tima, jedino Cluj neće moći da računa na napadača Antona Maglica (4/1 F) koji odsustvuje zbog crvenog kartona iz prošlog meča.

Sve u svemu, Sepsi je pod velikim pritiskom, sledeće kolo ujedno i poslednje, igraju sa FCSB-om, na granici su sa playoff-om, a igra u poslednje vreme ne uliva nadu, to se videlo u meču sa Farul-om. Sa druge strane CFR Cluj dolazi motivisan, nakon što su vezali 3 pobede, pored toga još veći motiv za pobedom je liderska pozicija u slučaju da ostvare pobedu večeras. Dan Petrescu je sjajan stručnjak i ume da igra ovakve utakmice. Mislim da Cluj ne gubi večeras. Moj tip biće X2. Možda nije loše probati i čistu 2 (3.10) po sjajnoj kvoti, na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje