subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Koliko Messi neće igrati nakon prvog crvenog kartona u karijeri?!

Argentinska superzvezda mora da odsluži suspenziju za incident koji je napravio tokom španskog superkupa i duela sa Athletic Bilbao

Lionel Messi je izbegao dužu kaznu nakon što je dobio prvi crveni karton u karijeri (u dresu Barcelone). Zvezda katalonskog kluba neće moći da pomogne svojoj ekipi na samo 2 meča, ali će Barca i na to uložiti žalbu.

Prema prvim informacijama, Messi je trebao da dobije čak 12 mečeva suspenzije zbog udaranja protivničkog igrača. Argentinski fudbaler je izgubio živce u meču kome je njegova ekipa vodila do 90. minuta, kada je baskijska ekipa izjednačila za produžetke. U dodatnih 30 minuta Bilbao je postigao gol, a Messi je planuo u poslednjim trenucima utakmice kada je u besu udario igrača suparničke ekipe.

Argentinski fudbaler će propustiti mečeve španskog kupa protiv FC Cornella, pa potom i utakmicu La Lige protiv Elchea. Na teren se vraća 31. januara upravo protiv ekipe Bilbao-a.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Mesi je do sada dobio 3 crvena kartona, bar koliko se ja secam- prvi je kada je bio mlad u Barsi, drugi za reprezentaciju Argentine, ne secam se protiv koga i treci sada. Svaka cast novinaru koji nista ne prati!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje