utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Košarka: Da li on nedostaje da naplatimo kvotu 3.60?

Konkurencija za Plejof francuskog prvenstva je nikad zanimljivija, a možda je sa pravom trener ASVEL-a Parker izjavio da je prvenstvo dosta dobro (mada mu paralela i poređenje sa ABA ligom i nije baš dobra).

Pojedinim ekipama u LNB ligi ostalo je još 5 mečeva do kraja, a čak 5 ekipa je još uvek u legitimoj konkurenciji za Plejof.

Pored velikih ulaganja koji su imali ove sezone, Paris ipak nije uspeo da ostvari bolji plasman od eliminacije na samom startu knock-out faze u Evrokupu kada je bolja od njih bila španska ekipa Gran Canarie.

Nakon ispadanja iz Evrokupa, sva energija biće usmerena ka plasmanu u Plejof francuske lige, a na tom putu pomoći će im i Kyle Allman koji se vraća nakon 3 meseca pauze.

Allman je bio jedan od nosilaca igre Parisa pre povrede, a videćemo u kakvoj je formi nakon duže pauze. U Evrokupu je ove sezone beležio 18,7 poena, dok je u domaćem šampionatu imao 15,1 poen.

Prema viđenju kladionice, Le Mans je danas favorit sa kvotom od 1.35, dok se pobeda parižana plaća kvotom 3.60. U prvom duelu ovih rivala davnog 6. novembra, ekipa iz prestonice slavila je 104-88. Le Mans ima pobedu više, ali i promenljivu formu na poslednjih 5 mečeva gde su tesno izgubili od prvoplasiranog ASVEL, ali gubili i od Ada Bloisa (ekipe koja ima negativan skor od 11 pobeda i 18 poraza).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje