četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kostarikanci igraju na gol više?

➡️ KOSTARIKA: Primera Division
🇨🇷 02:00 AD Santos – Sporting San Jose GGv3+ (1.57)/ minimalan ulog 3+ (1.90)

Ne tako dobar početak sezone za oba tima. AD Santos kao i Sporting San Jose imaju isti broj bodova na tabeli (10 bodova, na 8 odigranih utakmica). AD Santos će sigurno želeti da iskoristi prednost domaćeg terena, na kome dobro igraju. Samo 1 poraz na 4 odigranih utakmica.

Za razliku od Santosa, Sporting San Jose se bolje snalazi na gostovanjima, gde su uspeli da u dva navrata pokupe ceo plen. Serija mešovitih rezultata se nastavlja, samim tim jedini cilj je pobeda večeras.

Sve u svemu, dosadašnji međusobni mečevi odigrani na ovom terenu, skoro uvek su bili efikasni. Tip 3+ je viđen na 4 od ukupno 5 odigranih. Santos želi da nastavi sa dobrim partijama na domaćem terenu. Na drugoj strani, Sporting sigurno ne putuje da bi se branio, što su i pokazali na gostovanjima ove sezone. Gde su postigli bar 1 gol na svim odigranim mečevima do sada. Igramo „sigurniju” varijantu ili/ili GGv3+.Pored toga, viđena su i 2 prelaza, po jedan na obe strane, pa ko želi može i ovu varijantu da proba 2-1 (30.00)/1-2 (40.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje