nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kragujevčani potpisali sa Popovićem trogodišnji ugovor!

Jedan od najboljih desnih bekova Mozzart Bet Prve lige Srbije Aleksandar Popović (24) novo je pojačanje superligaša iz srca Šumadije u letnjem prelaznom roku. Vihorni defanzivac, koji je prethodne dve sezone bio praktično nezamenjiv član prve postave Mačve iz Šapca, ugovorio je trogodišnju saradnju sa Kragujevčanima.

Odlaskom Nikole Vlajkovića i Dajana Ponjevića kragujevački superligaš suočio se sa deficitom igrača na poziciji desnog beka. Zbog toga i ne čudi što je jedan od glavnih prioriteta sportskog sektora “crvenih” na samom početku letnjeg prelaznog roka bilo angažovanje igrača koji bi popunio ovaj vakuum na desnoj strani odbrane. Izbor je pao na Aleksandra Popovića, po mišljenju mnogih jednog od najboljih desnih bekova u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije prošle sezone.

Popović je karijeru počeo u beogradskom Studentskom gradu, odakle je pre dve sezone prešao u Mačvu iz Šapca, gde se vrlo brzo nametnuo kao glavna opcija na poziciji desnog beka. Od 37 utakmica koliko su Šapčani odigrali u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije prošle sezone, mladi defanzivac je propustio samo jednu i to zbog parnih kartona.

Dolazak u Radnički 1923 Popović vidi kao priliku za novi iskorak u karijeri i priliku da se oproba na superligaškoj sceni.

– Odlučio sam se da pređem u Radnički zato što je to klub sa dugom i bogatom tradicijom o kome sam čuo dosta lepih stvari. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja i pomognem klubu da ostvari što je moguće viši plasman na tabeli u narednoj sezoni – poručio je četvrti novajlija u redovima kragujevačkom superligaša ovog leta.

Izvor: srbijasport.net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje