petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj jedne ere

Juče je zvanično završena još jedna sezona u Seriji A. Napoli je postao šampion, proslavio titulu,ali to nije najveća vest, sve je spalo u drugi plan, zbog jednog čoveka.

Naravno, samo jedan čovek može da baci u drugi plan sve vesti iz sporta, a to je niko drugi do Zlatana Ibrahimovića.

Zlatan Ibrahimović se nakon jučerašnjeg meča Milana i Verone oprostio of fudbala.

Toliko uspomena i emocija na ovom stadionu. Prvi put kada sam stigao dao mi je sreću, drugi put mi je dao ljubav. Želim da se zahvalim na strpljenju svojoj porodici i onima koji su mi bliski. Želim da se zahvalim svojoj drugoj porodici, igračima, treneru i stručnom štabu za odgovornost koju su mi dali. Želim da se zahvalim direktorima na prilici koju su mi pružili“, rekao je Zlatan Ibrahimović i dodao:

„Na kraju, ali ne i najmanje važno, od srca želim da se zahvalim vama, navijačima. Dočekali ste me raširenih ruku i ja ću biti Milanista ceo život. Vreme je da se oprostim od fudbala, ali ne i od vas. Preteško je, previše je emocija. Vidimo se ako bude bilo sreće. Forza Milano i zbogom.”

Navijači su ga juče na dostojanstven način ispratili koreografijom koja možda i najbolje oslikava njega kao fudbalera. Preko cele tribine je bila koreografija “ Godbue“ ali kao razdvojena reč “ God Bue“ iliti “ Bože zbogom “.

U većini klubova gde je nastupao Ibra je i bio Božanstvo za navijače, pa je ovo sasvim prikladan način da se oproste od njega.

Pogledajte kako je to izgledalo. I kamen bi zaplakao….

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje