četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj za Lamparda!

Engleski premierligaš – Čelzi ostao je bez šefa stručnog štaba, otkako je uprava kluba donela odluku da raskine dalju saradnju sa dosadašnjim predodnikom ekipe – Frenkom Lampardom, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu!

„Ovo je bila vrlo teška odluka za klub, ne samo zato što imam odličan lični odnos sa Frenkom i izuzetno ga poštujem. On je čovek velikog integriteta i ima najvišu radnu etiku. Međutim, u trenutnim okolnostima smatramo da je najbolje promeniti menadžera. Želeo bih da zahvalim Franku na njegovom radu kao glavnom treneru i želim mu svaki uspeh u budućnosti. On je važna ikona ovog velikog kluba i njegov status ovde ostaje nepromenjen. Uvek će ga toplo dočekati na Stamford Bridžu“, rekao je vlasnik kluba, Roman Abramovič.

Popularni „Plavci“ igraju daleko ispod očekivaja ove sezone, trenutno se nalaze na tek devetoj poziciji na tabeli u Premier ligi, što svakako ne zadovoljava njihove ambicije. Lampard je tako 18 meseci napustio mesto trenera Čelzija, a ekipu je ukupno predvodio na 84 utakmice sa skorom od – 44 pobede, 17 remija, 23 poraza.

Mediji na Ostrvu prenose da je glavni kandidat za klupu londonskog tima nemački stručnjak – Tomas Tuhel.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje