nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kristijano Ronaldo je progovorio posle poraza

Kristijano Ronaldo prekinuo je ćutanje nakon što je Portugal juče izgubio od Maroka (0:1) na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ronaldo je bio emotivan dok je sa suzama u očima spuštao tunel nakon poraza, koji će mu gotovo sigurno biti poslednja utakmica na Svetskom prvenstvu. 37-godišnjak nije razgovarao sa novinarima u mešovitoj zoni, dok su ostali saigrači poput Pepea i Bruna Fernandesa gađali sudiju i pokušavali da se pomire sa rezultatom.

Megazvezda Portugala i svetskog fudbala je na svojim profilima na društvenoj mreži napisao: „Pobeda na Svetskom prvenstvu za Portugaliju bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Na sreću, osvojio sam mnoge titule međunarodne dimenzije, uključujući i sa Portugalom, ali da ime naše zemlje postavim na najvišu stepenicu na svetu bio je moj najveći san.

Borio sam se za to. Teško sam se borio za ovaj san. U svojih 5 golova na Svetskom prvenstvu tokom 16 godina, uvek na strani velikih igrača i podržavan od miliona Portugalaca, dao sam sve od sebe. Sve sam ostavio na terenu. Nikada nisam odstupio od borbe i nikada nisam odustao od ovog sna.

Nažalost, san se završio juče. Ne vredi reagovati na vrućinu. Samo želim da svi znate da je mnogo toga rečeno, mnogo napisano, mnogo spekulisanih, ali moja posvećenost Portugalu se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam se borio za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim kolegama i svojoj zemlji “.

Za sada nema više šta da se kaže. Hvala, Portugalija. Hvala Kataru. San je bio dobar dok je trajao… Sada se nadamo da će vreme biti dobar savetnik i omogućiti svakome da izvuče svoje zaključke “, zaključuje Kristijano Ronaldo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje