subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[KUP] Favorit ne želi da potceni autsajdera!

➡️ NEMAČKA: DFB Pokal
🇩🇪 20:45 Munster – Bayern I2+ (1.55) ✅/ na manji ulog GI2+&3+ (1.70)

Munster se donekle stabilizovao u 3. ligi. Po prvi put ove sezone vezali su 2 meča bez poraza. Kako je i sam trener Sascha Hildmann izjavio, nije zadovoljan datumom ove utakmice. Uostalom, ovaj meč je trebao da se odigra u avgustu, međutim odložen je zbog Supercupa Nemačke, gde je Bayern igrao sa Leipzigom. Fokus je ipak na ligaški meč sa Duisburgom. Samim tim, možemo očekivati rotaciju kod domaćina. Što je i sam trener potvrdio.

Na drugoj strani, Bayern ne želi da potceni protivnika. Tako da ovaj meč shvataju ozbiljno kao i ligaškli. S obzirom na gust raspored sigurno će biti blage rotacije, ali ne u velikoj meri. Bayern nije osvojio kup prethodne 3 sezone, pa može se reći da su i te kako zainteresovani za osvajanje u ovoj sezoni.

Sve u svemu, očekuje se velika inicijativa Bayerna, razlika u kvalitetu je velika. Munster će sigurno odmoriti neke važne igrače, jer je prioritet liga i sam opstanak. Trener Hildmann je takođe izjavio, da se neće braniti u ovom meču, iako je težak zadatak. Samim tim možemo očekivati efikasnu utakmicu. Probaćemo sa tipom I2+ (prvo poluvreme 2+ golova), kao i na manji ulog GI2+&3+ (gost postiže 2+ golova u I poluvremenu i 3+ na celoj utakmici). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje