četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije Majami: Dubl tiket

Danas su na rasporedu kvalifikacije za masters turnir u Majamiju, a mi smo se opredelili za jedan dubl tiket koji uz malo sportske sreće može da nam donese profit.

Parovi su sledeći:

15:00 Denis Istomin – Darian King 1 1,65
21:00 Cacuma Ito – Danijel Evans 2 1,30

Ukupna kvota 2,14

Čudi nas ova kvota na Istomina, jer mi smatramo da je on mnogo veći favorit. Uslovi u Majamiju su slični uslovima u Indijan Velsu što ne ide na ruku Kingu. King je prosečan čelendžer igrač koji voli agresivan tenis posle servisa, ali danas neće imati toliku prednost, jer je podloga spora. Istomin ima lepu istoriju rezultata u Majamiju, a verovali, ili ne od 2010. godine pa sve do sad, Istomin je svaki put igrao barem prvo kolo. To svakako potvrđuje da Istomin voli Majami, a mišljenja smo da mu je cilj da uleti bar u drugo kolo kvalifikacija, jer kako stvari stoje izgleda da će biti još otkaza, što mu svakako da je šansu da u glavni žreb upadne kao laki luzer. Sve u svemu Istomin iako je čudan igrač on je bez sumnje za klasu jači igrač od Kinga, i po ovoj kvoti vredi probati.

Što se drugog para tiče ovo je po nama teški zicer. Evans igra kao zmaj, a pričali smo već o njemu i njegovom skandalu koji je doživeo. Sada su ga organizatori uzeli na zub, a realno gledano top 30 je igrač bez ikakve sumnje. U Indijan Velsu je igrao jedan egal meč sa Vavrinkom i to je jasan pokazatelj koliko je on u stvari dobar. Svestan je Evans da su mastersi najveća šansa da se osvoji što je više moguće poena, i zaista bi bilo iznenađenje kada bi ispao od prosečnog Ita.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje