četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije Majami: Predlozi za klađenje

Današnja ponuda što se tenisa je više nego dobra, ali postoji jedna velika bojazan u vezi današnjih mečeva. Kao što verujemo da znate predstoji nam pauza u klupskom fudbalu zbog reprezentacija, i fudbalska ponuda je baš slaba. Jedino vredno takmičenje koje se igra tokom nedelje jeste Evroliga i masters u Majamiju. U velikoj većini slučajeva kada je ovakva situacija rezultati su više nego čudni pa treba biti oprezan.

Ipak, bez obzira na sve mi smo pronašli neke parove koji su nam ovako na prvu ruku zanimljivi, i koje pre svega vredi ispratiti.
Iako danas počinje ženski deo turnira, mi smo se fokusirali na kvalifikacije za muški deo turnira.

Dubl Tiket:

15:00 Istomin – Lacko 1 1,50
18:30 Bublik – Evans 2 1,45

Ukupna kvota: 2,18

Prvi par nam jeste malo škakljiv, ali su nas privukli međusobni dueli u kojima Istomin vodi sa ubedljivih 7-2. Ovaj tip je škakljiv, jer obojica imaju lepu seriju rezultata u Majamiju i zato se očekuje neštio veća borba. Ipak, Istomin vodi sa 7-2, juče nas je ispoštovao i pružamo mu šansu i danas.

Što se drugog para tiče kvota je nešto viša iz razloga što je Bublik osvojio čelendžer u Francuskoj. Ipak, to su bili neki drugi uslovi, a ovo je neka nova priča. Bublik jeste zanimljiv igrač, ali Evans je u velikom naletu i „mora“ po pobedu. Naravno, postoji šansa da neko preda i da Evans upadne kao laki luzer, ali njegov renome je ukaljan onim skandalom oko dopinga, i Evans sebi ne može da priušti nikakve kvalifikacije.

16:30 Noa Rubin – Mikael Jmer 2 1,80

Ovde ćemo pokušati sa singlom na jednog od braće Jmer. Ovde igramo na Jmera, jer su njemu ovi uslovi veoma bliski. Ko možda ne zna Jmer trenira na akademiji u Floridi i veliki deo slobodnog vremena provodi baš ovde. Dobio je relativo rutinski favorizovanog Rajana Harisona u prvom kolu, a protiv Rubina vodi sa 2-0 u međusobnim duelima. Rubin svoju igru mnogo bazira na servisu, a u polju je više nego skroman. Jmer je mnogo jači u polju i malo je bliži pobedi.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisi sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje