petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kyrgios je opet pravio belaja

Nick Kyrgios opet je imao ispad tokom meča. U polufinalu ATP turnira u Hjustonu izgubio je od Amerikanca Reilly Opelke s 3:6, 5:7. Kyrgios je u ključnom trenutku 2. seta pri rezultatu 5:5 izgubio živce, vređao sudiju, pa zaradio kazneni poen koji ga je koštao izgubljenog servisa protiv Opelke, a na kraju se pokazalo kako mu je upravo taj trenutak i presudio po pitanju konačnog rezultata u ovom polufinalu.

Pri rezultatu 5-5 i 30-15 na servis Kyrgiosa jedan Opelkin retern završio je na crti ili jako blizu crte, Kyrgios je vratio lopticu, a Amerikanac zabio winner. Kyrgios je smatrao da je retern bio u autu, ali sudija se nije oglasio i čak je priznao Australcu da mu je možda promaklo da je lopta bila u autu.

Haha, opet… Sve pada na mene. Sudije rade ovakve greške sve češće. Puno je igrača nezadovoljno njihovim radom ove nedelje u Hjustonu. Još kazni? Nove sudije? Polufinale, ‘Promaklo mi je to, Nick’, na zemlji kod 5:5 u drugom setu„, poručio je Kyrgios koji će propustiti zemljani dio sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje