subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Lazar Marković u Smederevu!

Smederevo se takmiči u Prvoj ligi Srbije i imaju ambicije da se vrate u Superligu.

Za tako nešto su im potrebna pojačanja, pa su ove zime “ prionuli “ na posao.

Danas su doveli prvo pojačanje. U pitanju je Lazar Marković. Ne nije u pitanju “ onaj “ Lazar Marković, već njegov mlađi “ kolega “.

“ Nema potrebe da posebno ističem koliko sam zadovoljan i srećan što sam došao u klub sa tako bogatom tradicijom. Nije me niko preporučio, odlučio sam da dođem na probu i na prvoj proveri zaigrao u drugom poluvremenu. Već u drugom minutu nastavka, kad sam prihvatio loptu sa krilne pozicije, ušao sam u kazneni prostor i pogodio suprotan ugao. Ubrzo sam asistirao Marisavljeviću za drugi gol, pa lepši početak u novom klubu nisam mogao ni da poželim. Bez obzira što je u pitanju pripremna utakmica, krivo mi je što nisam iskoristio zicer i u duelu sa Rumunima u Staroj Pazovi, ali nadam se da će u daljem toku prvenstva biti još golova i asistencija. “  izjavio je Marković na promociji.

Marković igra na poziciji krilnog napadača. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Dubočice, nastavio kao član Moravac Oriona, a potom se preselio u Jagodinu. Posle toga vratio se u redove tadašnjeg prvoligaša leskovačke GFK Dubočice, bio je i član Dinama iz Vranja i na kraju Vlasine

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje