utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Legende MAN. Uniteda zgrožene kapitenom: Sramota!

Manchhester United doživio je najteži poraz u istoriji kluba. U derbiju 26. kola Premier lige United je na gostovanju u Liverpulu izgubio 7:0.

Ten Hag je rekao da je ljut, razočaran i iznenađen i da je na terenu video 11 igrača koji su izgubili glavu. Navijače je posebno razljutio Bruno Fernandes, fudbaler koji je juče nosio kapitensku traku Uniteda.

Drugo poluvreme je bilo posebno sramotno. Bio je to nered, a posebno se to videlo u ponašanju kapitena Brune Fernandesa. U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo neshvatljivo„, komentirao je Gary Neville, legenda Manchester Uniteda.

Fernandesova frustracija bila je sve veća kako se bližio kraj utakmice. Tako je u jednom duelu prestao trčati za srpskim igračem Stefanom Bajčetićem, a u završnici utakmice tražio je zamenu kako više ne bi morao biti na terenu.

Drži ruke podignute i pita trenera zašto ne izlazi?! To nije bila kapitenska igra. Dosta mi ga je. Njega i njegovog ponašanja, kukanja i simuliranja. Menadžer Erik Ten Hag se mora pobrinuti za to„, dodao je Neville.

I legendarni Roy Keane je zgrožen ponašanjem Fernandesa: „Njegov govor tela je bio sramotan. Talentovan je igrač, kapiten, ali ovo što je pokazao… Govor tela, mahanje rukama, nedostatak borbenosti… Ne biste bili srećni sa njim u svlačionici.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje