nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Lep gest: Hezonja i saigrači dirnuli Srbiju

Sjajna košarka ali i tuče košarkaša Partizana i Reala u četvrtfinalu Eurolige, do juče glavna tema u Srbiji, nažalost su pale u drugi plan. Primat je uzela nezapamćena tragedija.

Masakr koji je juče u školi u centru Beograda izveo 14-godišnjak užasnuo je Srbiju. Tinejdžer je u svoju školu ušao s pištoljem, ubio osam učenika i domara te teško ranio sedam osoba pre nego što je uhvaćen. Masakr je u drugi plan potisnuo sve u zemlji, pa tako i košarku.

Usprkos mnogim apelima da se večerašnja četvrta utakmica Partizana (koji vodi 2:1 u seriji na tri pobede) i Reala od 20:30 nakon ovakve tragedije odloži, ipak će se igrati. Počeće minutom ćutanja i na njoj neće biti puštanja muzike ili šou programa među četvrtinama. Srbija je proglasila 3 dana nacionalne žalosti, ali počinju tek sutra.

Naravno, Srbijom je još od juče zavladala žalost, koja je obuzela i njene goste iz Španije, koji su u Beogradu od ponedeljka. Pred četvrtu utakmicu trening u beogradskoj Areni počeli minutom ćutanja u čast žrtava.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje