petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ima li kraja agoniji Perta?

Poslednji meč 18tog kola odigraće se od 10:30h po našem vremenu.

Perth Glory- West Sydney Wanderers

Pert je u katastrofalnoj formi. U seriji su od 5 mečeva bez pobede. Moraju pod hitno da se trgnu jer im mesto za plej of sve više beži. Dobra stvar je da im je napad konačno proigrao, postigli su 4 gola u poslednja dva kola. Ipak bodovi nisu osvojeni zbog katastrofalne odbrane. Pert je ove sezone primio čak 36 golova i ubedljivo su najgora defanzivna ekipa u ligi. Kevin Lowe ima problema sa sastavom jer će mu nedostajati nekoliko bitnih igrača,ali je dobra stvar da će  u timu biti dva pojačanja Kilkeni i Đulbić. Ovo je jako bitan meč za Pert jer bi pobedom na ovom meču došli do deobe 6tog mesta sa Brizbejnom i današnjim rivalom Vonderersima.

Vonderersi u ovaj meč ulaze nakon poraza na domaćem terenu od Viktorija. Vonderersi od dolaska trenera Gombaua igraju jako dobro.Pre tog poraza od Viktorija imali su seriju od 4 meča bez poraza. Iako su poraženi ubedljivo od Viktorija (3-0), oni i nisu bili toliko loši na terenu. Imali su oni svoje šanse,ali eto lopta nije htela u gol.Dobra stvar za Gombaua je povratak 4 igrača u tim.

Pert će na ovom meču biti bez Taggarta, Nicholsa, Granta i Gueraa. 

Vonderersi sa druge strane nemaju problema sa sastavom jer su se u tim vratili Hamill, Sotirio, Aspropotamitis i Baccus.

Predlog za klađenje:

Kada se ova dva tima sastaju golovi nisu retkost,pogotovo ako uzmemo u obzir lošu odbranu Perta. Trebalo bi da bude golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.50

3+  @ 1.60

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje